Branche

Branches

Waarbij narrowcasting in ieder geval

EEN MUST IS

Narrowcastingscherm

Openbaar vervoer

OV-vervoersorganisaties plaatsen de focus op het verbeteren van de klanttevredenheid. Door narrowcasting schermen in te zetten zijn reizigers altijd op de hoogte van de actuele reistijden, het nieuws en belangrijke mededelingen..

Narrowcastingscherm

Detail handel

Klanten kunnen bij binnenkomst aanbiedingen, productinformatie en openingstijden zien. Alles kan in de huisstijl getoond worden zodat het herkenbaar en netjes is.

Narrowcastingscherm

Binnen uw kantoor

De narrowcasting schermen worden op strategische plekken binnen uw kantoor geplaatst om zo uw personeel op de hoogte te houden van actuele informatie. U kunt ze plaatsen bij koffie automaten, printers en bij de ingang.

Narrowcastingscherm

Horeca

Klanten zijn op de hoogte van de actuele aanbiedingen, ze kunnen op de schermen prijslijsten, acties en producten zien. Ze nemen als het ware een kijkje in de keuken op een leuke manier. Narrowcasting schermen in de horeca komen veel voor in hotels, cafetaria en restaurants.

Narrowcastingscherm

Binnen de zorg

Ziekenhuizen, huisartsen, apotheken en andere zorg instellingen maken veel gebruik van narrowcasting scherm oplossingen. Denk hierbij aan wachttijden, informatie op ziekte op medicijnen, voorstellen van het personeel. Ook wordt het veel gebruikt in combinatie met een ticket systeem waarbij er een volgnummer op het scherm getoond wordt.

Narrowcastingscherm

Bibliotheken

Een ideale manier voor het communiceren van nieuwe boeken, informatie over auteurs, openingstijden. Ook kan er tijdens de boekenweken speciale aandacht besteed worden aan boeken op een leuke manier.

Narrowcastingsscherm Branches

Wij zijn te vinden in verschillende branches